mam problem. w żadnym z okolicznych serwisów nie udało mi sie zdobyc części, dzięki której moje autko będzie w stanie jeździć. za 4 dni planowałem dłuższy wyjazd a tu okazuje się, że czas oczekiwania w Skodzie to 2 tygodnie.
Część której szukam to coś co się nazwywa CZUJNIK FILTRA NISKIEGO CISNIENIA PALIWA
oorsoo, a popytaj też w innych salonach z VAGa przecież 1.6 FSI jest też w innych autkach... ja czasem kupuję części w VW w czwie
poza tym jest mnóstwo salonów na Śląsku nie tylko Katowice
no to rzeźnia faktycznie - zadzwoń do Białegostoku np to ci Ziomal wyśle - a do czewy dzwoniłeś? Łodzi Poznania Wrocławia, Olsztyna - wszędzie gdzie są ludziki z OCP - z pewnością ci ktos to kupi i podeśle
chyba usunę tę część układu paliwowego - zepsuła się, znaczy, że jest nie tam gdzie trzeba !!!!
TRZA USUNĄĆ
Dzisiaj już nie mam siły na ten samochód
człowiek dba, stara się, leje dobre paliwo, a jak się coś sp......li to okazuje się, że nie ma w Polsce i będzie za 2 tygodnie. a w dodatku to część która podobno się nie psuje
ja to mam wrodzone szczęście nie mogła się zepsuć jak 2 tygodnie temu samochód był w serwisie
co do części z VW to czasem sa te same a róznia sie np mocowaniem zadzwoń do poznania niech tam poszukaja albo gdzieś do naszych sasiadów słowacja czechy
karmel, ale czy część o tym samym numerze dokładnie, może się różnic - chyba że nie mogą mieć tego samego numeru :roll: nie wiem...
ja podałem w VW numer części jaki dostałem w skodzie i pasowało -ale fakt to była śrubka tylko :wink:
część z tym samym numerem nie różni się niczym to ta sama część. w wersji do VW występuje kilka więc mogą różnić się tylko zamocowaniem. djczas, wynalazł coś i jutro mają to sprawdzić.
Więc jakby mieli nawet na gorący klej to mocować to na 2 tygodnie starczy
A za 2 tygodnie do podmiany
Dzwoniłem przed chwilą do skodaczęści, zaufanego warsztatu specjalizujacego się w naprawach grupy VW i do jednego z tutejszych ASO i niestety dupa zbita. W ASO powiedzieli mi, że część tylko na zamówienie, czas oczekiwania standardowy do 2 tygodni, koszt ok. 200,00 PLN. Przykro mi
dobra Panowie, samochód wyjechał z serwisu ze zresetowanym błędem.
Czujnika nie ma w Polsce, Czechach, Niemczech i Austrii Jest w Rosji !!!! 30 szt. mają
Mój będzie za 14 dni Pewnie wyprodukuja go specjalnie dla mnie
Na razie jadę na przejażdzkę 3000 km z udupionym.
Najwyżej przejade sie kilka tysięcy km lawetą
ale zeby dupsika za 200 zł nigdzie nie było to wioska
za to mam schowek na okulary w podsufitce ale bajer
Komentarz